2 Ekim 2013 Çarşamba

Flora Residence Kozyatağı

İlk 7 katı ofis, toplam 33 katı, 368 dairesi ve kapalı otoparkıyla Anadolu yakasında yarınlar için özel bir yatırım * Güvenlik * Resepsiyon * Oda Servisi * Oda Temizliği * Doktor * Hemşire * Tenis Kortu * Business Center * Restaurant * Konut otomasyon sistemi * Market Hizmetleri * Açık-Kapalı Yüzme Havuzları * Alışveriş Merkezi * Güzellik Salonu * Evcil Hayvan Pansiyonu * Fitness Center Konfor ve işletme ekonomisi Flora Residence'da en üst seviyede. Residence genelinde konforu sağlayan tüm araçlar, aynı zamanda konunun ekonomi yönü de düşünülerek belirlendi.
 GÜVENLİK Hareket dedektörleri, sensörler ve ışın çitleriyle eviniz ve değer verdiğiniz herşey, 24 saat boyunca koruma altında. Flora Residence'da yaşamak için birçok neden sıralanabilir, fakat bunların arasında belki de en önemli olanı binanın "akıllı sistem"'le yönetiliyor olması...
 İKLİMLENDİRME Flora Residence'da dairenizin farklı odalarında farklı iklimler yaratabilirsiniz. Yatak odanız tatlı bir serinlikle sizi uykuya hazırlarken, salonda ılık yaz rüzgarı esebilir.

Kozyatağı Anadolu yakası yeni konutlar yeni projeler

Hiç yorum yok: